Zet jij je vrijwillig in binnen de gemeenten ’s-Hertogenbosch en Vught? Dan is de Week van VrijwilligersAcademie073 iets voor jou! De week van VrwilligersAcademie073 vindt plaats van 8 tot en met 11 april 2019.

Dit jaar is er een verrassend aanbod van 45 inspirerende workshops en leerzame activiteiten speciaal voor jou als vrijwilliger! Tijdens de Week van VrijwilligersAcademie073 zijn er ook ontmoetingsmomenten, zoals een lunch, speeddaten of een gezellige borrel. Donderdagavond sluiten we de week af met een Masterclass van Leon van der Zanden!

Benieuwd naar het programma? Vanaf 28 februari staan de workshops online op www.vrijwilligersacademie073.nl. Inschrijven kan vanaf 11 maart 20.00u. Houd onze Facebook pagina VrijwilligersAcademie073 en Instagram pagina vrijwilligersacademie073 in de gaten om op de hoogte te blijven van al ons nieuws

Categorieën: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *