Cursus over vrijwilligerswerk:

Ben je op zoek naar inspirerend vrijwilligerswerk waarin jouw talenten tot bloei kunnen komen? Wil jij je op het vrijwilligerswerk oriënteren? Dan is deze cursus misschien iets voor jou… We komen bij elkaar op dinsdagen 2 april, 16 april, 14 mei en 28 mei van 18.00 – 21.00 uur met soep en een broodje bij Farent, Rogier van der Weydenstraat 2. Deelname is gratis.

Je gaat jouw sterke kanten en wensen verkennen. Je krijgt zicht op wat je drijft en inspireert om als vrijwilliger aan de slag te gaan. Samen met anderen onderzoek je de mogelijkheden die daarop aansluiten. Je gaat daadwerkelijk ‘proeven’ aan het vrijwilligerswerk van jouw voorkeur en daarna worden de ervaringen met de andere deelnemers gedeeld.

Aanmelden kan bij Saskia Hordijk,  info@galant.nl of 06 11 60 81 49.

Categorieën: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *